Byrum og byliv

Den måde, vi indretter de fysiske omgivelser på, påvirker menneskers liv. Det kan give muligheder eller begrænsninger. Derfor er det vigtigt, at der arbejdes med at vurdere mange forskellige aspekter, før man vælger en løsning.
Den arkitektoniske kvalitet kan tilføre et område en ekstra dimension og være med til at give en ekstra oplevelse i byen.

Der vil i de kommende år blive lavet mange anlæg, der skal forebygge følgerne af klimaændringer, og hvis de tekniske anlæg også kan have andre funktioner, kan det give et ekstra tilskud til en by.

StjernholmArkitektur tilbyder at udarbejde analyser af byrum og at lave strategier for en by.

Min viden og erfaring om byrum kommer fra arbejdet i Vejle Kommune, hvor jeg har været med i mange af projekterne for gågaden, pladserne og parkerne. Det har gjort Vejle til en af de byer i Danmark, der har lavet flest byrum i forhold til størrelsen. Det har været i samarbejde med mange forskellige arkitekter og kunstnere.
 

retur til velkomstside

Henrik Stjernholm, arkitekt maa. - indehaver | CVR: 36620587 | Kløvertoften 12, DK-7100 Vejle - Danmark | Tlf.: +45 2015 4944 | henrikstjernholm1@gmail.com