Bystrategi

En god bystrategi er grundlaget for, at der kan ske vækst i kommunen. Det er vigtigt, at man ved, hvad man skal gå efter både med kommunens egne investeringer, og hvordan man kan tiltrække private investeringer, så en by udvikler sig i samme retning. Det gælder, uanset om man arbejder med større byer eller landsbyer.
Hvis en kommune investerer strategisk, kan det i mange tilfælde været med til at trække private investeringer til i form af nye boliger, erhverv eller nye butikker.

StjernholmArkitektur tilbyder at udarbejde bystrategier for kommunens byer eller foretage et serviceeftersyn af de strategier, der allerede er.
Samfundsudviklingen gør, at det løbende er nødvendigt at forholde sig til mulighederne og indholdet i en bystrategi. Nogle muligheder kan være forpassede, men der vil ofte vise sig nye muligheder, som kan skabe udvikling.

Se eksempler på bystrategier her:
http://www.plan.vejle.dk/Byudvikling-og-projekter.aspx
 

retur til velkomstside

 
Henrik Stjernholm, arkitekt maa. - indehaver | CVR: 36620587 | Kløvertoften 12, DK-7100 Vejle - Danmark | Tlf.: +45 2015 4944 | henrikstjernholm1@gmail.com